Tags

,

Nu reusiti niciodata sa va destindeti in propria baie, sa va relaxati asa cum ar trebui? Simtiti nevoia de o schimbare, de ceva nou care sa va ofera confortul pe care il doriti atat de mult? Chiar daca dimenisiunea baii este una extrem de mica, nu puteti renunta la nici un obiect sanitar sau la locurile de depozitat, de aceea pentru a fi confortabila si cat de cat aerisita trebuie sa alegeti obiecte care sa ocupe cat mai putin spatiu. Inlocuti cada cu o cabina de dus si pentru a simti aceeasi relaxare, alegeti cabina de dus cu hidromasaj.

Ai nevoie de sfatul unui designer de interior pentru amenajarea baii? Un designer va gasi suficient spatiu de depozitare, spatiu pentru o cabina de dus cu hidromasaj, spatiu pentru cosmetice, prosoape si alte lucruri necesare acelesi camere cu dus baie mica si atat, lucru pe care din interior este posibil sa nu il vezi clar. Totul tine de ochii celui care analizeaza spatiul si mai ales de ideile de amenajare deja cunoscute de respectiva persoana.

Pentru o amenajare ca la carte trebuie sa tineti cont de spatiu si de ceea ce va doriti pentru ca baia sa arate asa cum visati de mult.

Advertisements