Tags

, ,

De foarte multe ori se intampla sa actionam din impuls si sa ne apucam de reparatii prin casa crezand ca putem, ca stim si ca ne pricepem sa schimbam o priza, un intrerupator sau o siguranta de la panoul electric. Iata ca lucrurile nu sunt chiar atat de simple, ba chiar ne punem complica existenta cu urmari chiar foarte grave. Curentul nu iarta pe nimeni si daca nu cunoastem un minim de notiuni cel mai bine si mai corect este sa apelam la un electrician atunci cand vrem sa schimbam prize si intrerupatoare Constanta.

Prize defecte? Cine le repara? Pentru a determina posibilele defecte la prize trebuie sa faceti o serie de verificari si testari fie dumneavoastra, fie cineva specializat. In primul rand se verifica daca priza este sub tensiune cu ajutorul indicatorului de tensiune care se introduce in bucsile prizei, iar daca lampa cu neon nu se aprinde, cu siguranta exista o defectiune. Pentru schimbarea prizelor si intrerupatoarelor Constanta este recomandat sa apelati la un profesionist, pentru a inlatura orice risc.

 

Inlocuirea unei prize defecte sau a unui intrerupator nu este o treaba atat de grea, dar fara nici o experienta sau cunostinte poate avea urmari grave.

Advertisements