Tags

,

Chiar daca nu sunteti din Constanta sau imprejurimi, puteti face o plimbare pana la malul marii pentru a va relaxa, pentru a vizita si a admira privelistea la inceput de primavara. Constanta este un oras minunat, iar in zilele insorite ne incanta cu peisaje minunate atat la malul marii cat si pe falezele superbe de pe intreg litoralul. O multime de pensiuni si hoteluri si-au deschis portile pentru turisii care si-au facut un obicei sa petreaca primele zile de primavara la malul marii. Va puteti caza la o pensiune din Eforie Nord pentru a fi mai aproape de centrele balneoclimaterice, dar si pentru distractia celor mici.

Plimbari in doi pe faleza? Ce poate fi mai romantic de atat? Daca vreti sa ii faceti persoanei iubite o surpriza, rezervati o camera la o pensiune in Eforie Nord si petreceti un weekend de poveste acolo. Statiunea Eforie Nord este una dintre cele mai linistite de pe litoralul romanesc, perfecta pentru cupluri, familii cu copii sau pentru cei ce evita aglomeratia si galagia.

Va puteti bucura si de central vechi al orasului care are o multime de obiective turistice de vizitat si de asemenea o priveliste perfecta.

Advertisements