Tags

,

Probabil ca de multe ori ati auzit lucrul acesta prin reclamele de la pasta de dinti sau cine stie ce solutie “miraculoasa” de albire si nici una nu a avut rezultatul scontat. Zambetul perfect alb este foarte greu de obtinut din dintii naturali, dar asta nu inseamna ca nu exista posibilitatea de a avea dintii albi si stralucitori ca vedetele de la Hollywood. Cum puteti face asta? Daca nu ati auzit inca de fatete dentare este momentul sa aflati mai multe si chiar sa alegeti acest tratament in viitor pentru a avea un zambet alb, perfect aliniat si stralucitor in doar o sedinta la medicul stomatolog.

Ce sunt fatetele dentare? Ganditi-va cum ar fi sa aveti dintii perfecti peste noapte, in doar o sedinta la medicul stomatolog, fara nici un pic de durere. Asta inseamna tratamentul cu fatete dentare, o solutie foarte des folosita pentru cosmetica dintilor. Daca iti doresti sit u mai mult decat dinti sanatosi, apeleaza cu incredere la fatetele dentare. O fatete dentare este o foita subtire de ceramica sau oxid de zirconium ce se aplica pe suprafata exterioara a dintilor prin cimentare sau cu compozit fotopolimerizabil.

Bucura-te si tu de tratament ortodontic, albire dentara si coroane dentare in acelasi timp cu ajutorul fatetelor dentare.

Advertisements