Tags

,

Într-o lume a fashion-ului care îmbracă exteriorul, a luat naștere Baden11, un brand feminin care vorbește despre atitudine.

Pentru că stilul nu înseamnă doar alegere vestimentară, este cu mult mai mult de atât, este frumusețe dinăuntru descoperită și pusă în evidență de haine. Elementele ce compun o ținută potențează romantismul, sau siguranța, sau eleganța unei femei, nu invers. Sunt creații-exprimări ale individualității feminine.

Brand exclusiv românesc, Baden 11 merge pe filosofia „style is an attitude”. Și-a propus, astfel, să surprindă femeia în unicitatea ei și să o încurajeze să exprime această individualitate.

Femeia Baden11 este sofisticată prin simplitate și atitudine. Este femeia modernă, cosmopolită, care alege și îndrăznește. Astăzi, poartă o rochie din paiete, pentru ca, mâine, să îmbrace cu aceeași siguranță pentru feminitatea ei o rochie din stofă de lână.

In colecțiile Baden11, liniile croiului surprind clasicul și simplitatea, iar combinațiile de texturi și materiale provoacă imaginația, astfel încât femeia să se simtă, în aceeași ținută, uneori, rafinată, apoi, exclusiv senzuală. Sunt creații versatile pentru ceea ce este femeia, mereu aceeași și, în fiecare zi, alta.

Dacă și tu crezi că stilul este atitudine, Baden11 este și brandul tău. Toate piesele din colecția cea mai nouă Baden11 te așteaptă. Accesează http://www.baden11.ro sau pagina de facebook Baden11 pentru a fi în contact cu stilul tău. Îndrăznește să fii tu!

Advertisements