Tags

,

In orice casa, prizele sunt montate in locurile in care exista aparaturi electrice si electrocasnice ce necesita conectare permanenta, dar si in locurile in care alimentam din cand in cand aspiratorul, telefonul, tableta, laptopul sau obiectele necesare in bucatarie. De multe ori observam cum multe persoane aleg un prelungitor pentru televizor din comoditate pentru a nu monta in spatele acestuia o priza. Mult mai simplu, fara prea multe cabluri, fara sa suprasolicitam instalatia electrica este sa montam o priza tv cu impamantare, astfel vom putea renunta la prelungitoare si vom avea tot timpul televizorul conectat la o sursa de curent.

Ce prize alegem pentru siguranta si durabilitate? Prizele de calitate spre deosebire de cele ce utilizeaza vechea tehnologie nu sunt casante, sunt flexibile, ergonomice si nu ridica probleme in manevrare, montare, demontare sau reparatie si ofera protectie sporita impotriva incendiilor. Alegeti prize tv cu impamantare din materiale ignifuge, rezistente la foc si temperaturi inalte care nu prezinta riscuri in cazul fluctuatiilor de tensiune sau temperaturilor inalte.

Prizele ofera cat mai multe avantaje si rezistenta de durata din momentul achizitionarii atunci cand sunt folosite corect.

Advertisements