Tags

, ,

Daca iti doresti un design de interior care sa emane relaxare, caldura si estetica trebuie sa combini sursele de lumina astfel incat aceasta sa nu fie obositoare si sa nu afecteze in timp vederea si concentrarea, mai ales in living sau dormitor, camerele destinate relaxarii si bunei dispozitii, de aceea trebuie sa fim atenti atunci cand alegem inclusiv sursele de iluminat. Pentru o camera destinata studiului, pentru un birou sau pentru o zona de lucru, spoturile led Philips sunt va vor ajuta sa fixati lumina exact pe locul pe care aveti nevoie.

Vreti sa puneti in evidenta obiecte si spatii in living? Fiecare are cateva obiecte de valoare care merita evidentiate si nu doar aruncate ca pe niste simple obiecte de decor pe mobilier, de aceea se folosesc spoturi led Philips pentru a fi puse in valoare, pentru a crea un decor spectaculos si placut pentru locuinta. Puteti folosi spoturi reglabile pentru a indrepta lumina acolo unde aveti nevoie.

Pentru ca lumina este un factor important in amenajarea locuintei este foarte bine ca sistemul de iluminat sa fie gandit inainte sa cumparati mobilierul si alte obiecte de decor.

Advertisements