Tags

, ,

Facturile la curent sunt foarte mari? Incercati sa economisiti pe toate partile dar nu reusiti sa reduceti costurile deloc? V-ati gandit ca factura se poate incarca si din cauza becurilor cu incandescenta care consuma foarte mult? Becurile cu incandescenta sunt varianta mai veche a iluminarii, care se foloseste si astazi si inca se intalneste in magazine, dar nimeni nu stie ca este extreme de costisitoare. Spre deosebire de becurile led Philips, cele pe inandescenta consuma de 5 ori mai mult, ceea ce inseamna ca va poate incarca factura de energie electrica cu pana la 20%.

Avantajele becurilor led! Chiar daca in prima instanta vi se va parea ca pretul becurilor led este prea mare, veti observa cum in timp scade considerabil factura la curent si reusesc sa recupereze investitia in timp! Durata de viata pentru becurile led Philips este de 10-15 ori mai mare decat a becului cu incandescenta, iar daca este exploatat corect acesta poate ajunge la o durata de viata de 15 ani.

Investiti in becuri de calitate, iar avantajele nu vor intarzia sa apara atat la facture de curent cat si la calitatea acestora!

Advertisements