Tags

,

Uneori tot ce ne dorim e sa lenevim. Oboseala acumulata face ravagii si ne lasa fara pic de energie. Pentru asta avem nevoie de case moderne, aerisite, usor de curatat si mai ales dotate cu tot ce trebuie in materie de tehnologie. Pentru asta s-au inventat casele inteligente in care aparatura poate fi controlata de la distanta iar totul merge perfect cu o simpla atingere.

Si cel legatura are asta cu un intrerupator cap scara? Un astfel de intrerupator e special. Stiu ca nu te intereseaza cum sunt legate circuitele pentru ca asta e treaba electricianului. Te intereseaza doar ce face si de ce ai nevoie de el. Practic, un intrerupator cap scara te lasa sa aprinzi si sa stingi lumina din doua locuri diferite pentru aceeasi lampa sau lustra. Adica, daca ai lasat lumina aprinsa jos, in camera de la parter, o poti stinge fara probleme de la un interupator montat special la etaj tocmai pentru o astfel de situatie.

Utilitatea acestui intrerupator cap scara este evidenta, pur si simplu nu te mai deplasezi inutil pana in celalalt capat al camerei pentru a stinge lumina, pentru ca o ai la indemana ta.

Advertisements