Tags

, ,

Știai că starea ta de bine depinde mult de lumina la care te expui? Ideal ar fi să avem mereu o sursă bună de lumină solară, naturală, nefiltrată de perdele sau jaluzele. Vechea zicală spune că acolo unde nu intră soarele intră doctorul. Și câtă dreptate are! Trăind însă sub imperiul modernității și fiind oameni echilibrați, putem balansa perfect sursele de lumină astfel încât dispoziția, sănătatea și viața noastră să nu sufere.

Un spot led Philips ici, un bec economic dincolo, o lampă simpatică în dormitor, niște becuri decorative cu lumină caldă în baie și casa se transformă într-un loc drag, cald, calm, primitor și relaxant.Noile dispozitive de iluminat ne permit să avem un ambient plăcut, ecologic, sănătos pentru minte, ochi și mai ales pentru dispoziție.

Dacă nu ai făcut încă din iluminatul corespunzător al casei o prioritate e timpul să te gândești serios la acest lucru. Un spot led Philips se montează destul de ușor și schimbă cu totul atmosfera. Nu ai nevoie decat de un sfat bun in alegerea piesei corecte pentru casa ta si de restul de poti ocupa singur!

Advertisements