Tags

, ,

Lumina are multe semnificatii. Bucurie, dragoste, romantism, relaxare și plăcere, toate pot fi descrise printr-un tip de lumina. Lumina semineului ne duce cu gandul la seri absolut romantice, lampile cu abajur ne amintesc de farmecul trecutului, lumanarile ne trimit cu gandul la Craciun. Mai modern, lumina a capatat si alte nuante, nu mai putin semnificative si placute.

Pe langa lumanari, seminee și alte surse de lumina calda, putem folosi astazi si ledurile, becurile economice, spoturile si benzile cu leduri. O banda led Philips este pe cat de simplu de folosit pe atat de eficienta in transformarea unei piese de mobilier atat in baie, bucatarie, dormitor sau sufragerie. Cu putina creativitate, banalul dulap din bucatarie poate fi transformat intr-un punct de atractie sau intr-o piesa ultramoderna demna de luat in seama. Poti crea foarte simplu, doar cu o banda led Philips, un joc nemaipomenit de lumini si umbre.

Nu ai nevoie de prea multe investitii costisitoare pentru a face casa ta un loc primitor, cald, relaxant si luminos, poti alege o banda led Philips si ai rezolvat problema, este atat de simplu!

Advertisements