Tags

,

Când vezi o casă în revistele de design interior te gândești automat cât de mult costă astfel de aranjamente sofisticate. Nimic mai greșit! Amenajările interioare elegante, care atrag privirile tuturor, sunt făcute de  persoane cu foarte multă atenție la detalii nu neapărat cu sume uriașe de bani. Tu câtă atenție ai dat, de exemplu, unor obiecte mici cum ar fi banalele rame prize?Sau întrerupătoarelor? Sau becurilor?

E bine de reținut că obiectele mici pun în evidență și dau valoare celor mari. Așa numitele accesorii   completează, dau savoare și pun într-o lumină favorabilă restul pieselor din interiorul unei camere. Te-ai găndit vreodată că o priză poate arăta elegant? Poate că da poate că nu. Cu ceva mai multă răbdare poți alege niște rame prize pe care să le admire toată lumea de cum intră în cameră. Prizele trebuie să fie practice și sigure, asta știe toată lumea. Dacă arată cât de cât bine e un bonus.

Pe langa designul inovativ al ramelor, prizele trebuie sa ofere si sa garanteze siguranta, sa fie confectionate din materiale rezistente la foc, scantei sau orice alte schimbari bruste de tensiune.

Advertisements