Tags

,

Stiai ca pentru unele petreceri celebre s-au sculptat locatii intregi din gheata? De ce? Pentru ca gheata este o combinatie de magie halucinanta, eleganta sofisticata si poate crea o adevarata nebunie a simturilor. Nu este nici pe de parte ceva comun, simplu sau neinteresant, mai ales atunci cand alegeti pentru petrecerea dumneavoastra baruri de gheata, care sa serveasca drept obiecte de decor, dar si foarte utile in prepararea si servirea bauturilor.

Planificarea petrecerilor incepe cu alegerea elementelor surpriza care sa lase invitatii cu gura cascata cum se spune in popor. Si ce poate fi mai surprinzatori si mai de senzatie decat un bar sclipitor de gheata din care se scurg rauri de bauturi care mai de care mai spectaculoase?

Petrecerea se invarte in jurul barului. Daca reusesti sa faci din bar o adevarata opera de arta pentru incantarea simturilor orice alt element devine secundar. Chiar si muzica devine mai putin importanta. Oamenii danseaza si pe muzica de slaba calitate daca au ce bea. Pentru asta se comanda baruri de gheata extrem de sofisticate si sculptate in cele mai inovative forme.

Advertisements