Tags

,

Aspectul zambetului si implicit aspectul fetei conteaza foarte mult. Atunci cand zambetul ne este afectat devenim timizi, anxiosi si nu ne mai dorim sa avem relatii sociale normale cu familia si prietenii.

Tratamentele stomatologice prin acoperirea dintilor cu coroane ceramice sunt absolut necesare daca vrem sa ne pastram sanatatea orala si estetica faciala pentru o perioada cat mai lunga de timp. Si pentru ca putini dintre noi au norocul de a avea o dantura naturala perfecta pana la adanci batraneti, trebuie sa apelam la servicii de protetica, implantologie si alte ramuri ale medicinei dentare ce se ocupa cu restaurarea aspectului placut pierdut cu timpul.

Poate ca medicul ti-a recomandat coroane ceramice la un moment dat si nu ti-a explicat ce anume sunt coroanele si de ce ar fi bine sa fie din ceramica. Ceramica este un material extrem de rezistent la uzura si mai ales foarte estetic. Este un material din ce in ce mai folosit in ultima vreme pentru ca seamana foarte bine la textura si aspect cu smaltul natural al dintilor.

Calitatea materialelor folosite pot determina o dantura perfecta si durabila.

Advertisements