Tags

,

Vara asta te poti plimba in voie cu o masina de la rent a car Kogalniceanu. La plaja, in drumetie, cu familia, prietenii sau rudele, peste tot poti circula in voie cu cea mai bine dotata masina. Nu sta acasa pentru ca masina ta nu te poate deservi sau pentru ca nu ai o masina. E posibil sa nu ai nevoie de masina decat in unele perioade iar in perioadele respective poti inchiria foarte simplu orice tip de masina ti-ai dori.

E mult mai simplu sa inchiriezi decat sa intretii o masina pe care n-o folosesti decat vara sau cine stie cand. Daca vrei sa ai o vara plina, calatoreste cu stil, confort si siguranta intr-o masina cu toate dotarile pe care le doresti si la un pret mai mult decat rezonabil. Ai la dispozitie o intreaga flota de masini si serviciul rent a car Kogalniceanu. Alege exact ce ti se potriveste si porneste la drum! Vacantele trec repede si trebuie traite din plin!

Daca vrei sa petreci un concediu va prea mult stres si griji alege  o masina de inchiriat in perfecta stare de functionare si cu multe alte beneficii.

Advertisements