Tags

, ,

Chiar daca de cele mai multe ori ne permitem sa reamenajam cate o camera si nu toata casa o data, asta nu inseamna ca nu trebuie sa punem accentul atat pe functionalitatea camerei, mobilei si celorlalte lucruri necesare cat si pe designul acestora. De exemplu ramele pentru prize sunt foarte importante si pot strica designul camerei daca nu sunt alese in functie de culorile predominante si de stilul adoptat.

In functie de ce lucruri alegem ramele pentru prize? Cele mai multe rame prize sunt mai moderne, foarte stilizate pentru că au intrat în sfârșit pe mâna designerilor. Ramele de priză pot varia ca material de la plastic la sticlă sau ceramică și pot arăta impecabil într-un decor minimalist, elegant și perfect accesorizat. Daca vreti sa adaptati ramele in functie de culoare mobilierului, de culoare peretilor sau de stilul ales acest lucru este posibil, gasiti pe piata o varietate foarte mare de rame.

Atat partea estetica cat si cea functionala sunt importante, de aceea este bine sa optati pentru cele mai bune materiale care ofera protectie sportita impotriva incediilor.

Advertisements