Tags

,

Un UPS data center este probabil cel mai sofisticat tip de UPS pentru ca are niste functii extrem de importante si de dificile.

Un UPS pentru data center trebuie sa mentina un flux perfect de energie electrica si sa elimine orice amenintare din partea fluctuatiilor sau socurilor de curent. Aceste socuri periculoase pot duce la pierderi imense de date din sistemele informatice si pot fi folosite de persoane care doresc sa sustraga date si sa preia controlul unor retele de calculatoare.

Datele sunt cel mai de pret bun pe care il avem. Protectia lor este mereu o prioritate absoluta. Un UPS data center este probabil o prima linie de aparare contra daunelor provocate de pene de curent sau alte neprevazute legate de reteaua electrica. Chiar daca achizitionarea lor costa destul de mult, datele pierdute costa probabil si mai mult.

Nu riscati pierderea informatiilor din sistem, deoarece recuperarea acestora poate fi extrem de dificila sau de cele mai multe ori fara rezultat, puteti pierde munca de ani intregi sau arhive foarte importante. Optati pentru un UPS data center si in felul acesta veti sta la adapost, fara nici o grija.

Advertisements