Tags

,

In ultimul timp foarte multe persoane s-au plans de probleme la curentul electric, de pene in miez de noapte, de fluctuatii de tensiune, fapt ce poate distruge toate aparaturile din casa si poate cauza chiar probleme mai grave precum electrocutarea, iar un defect de izolatie al firelor poate avea efecte dezastruoase. Care este solutia pentru aceasta problema? Iata ca te poti pune la adapost, poti salva electrocasnicele si poti evita electrocutarea la prize, la masina de spalat sau atunci cand schimbi un bec cu ajutorul sigurantei diferentiale.

Ce face mai exact siguranta diferentiala? Aceasta detecteaza curentii de valori foarte mici care nu trec prin conductoare si intrerup automat alimentarea cu energie atunci cand exista riscul ca cineva sa se electrocuteze. Pragul peste care un om nu poate trece este de 30mA, iar siguranta diferentiala se regleza la aceasta valoare si vor scoate de sub tensiune instalatia electrica in momentul in care atinge acest prag periculos.

Oferiti-va dumneavoastra, familie si casei o protectie sporita importriva electrocutarii si incendiilor cu ajutorul sigurantei diferentiale.

Advertisements