Tags

, ,

Fie ti-ai comandat un telefon nou si acesta nu a venit echipat cu adaptor pentru priza, fie este achizitionat din afara tarii si adaptorul nu se potriveste prizelor noastre, important este sa ai in casa o priza UBS. De ce este atat de necesara? Incarcarea telefonului prin intermediul portului MicroUSB a devenit din ce in ce mai folosita si chiar daca ai la indemana ta tot timpul un laptop sau un calculator pentru a-l incarca cu siguranta nu vrei asta, poate dura cateva ore bune, mai ales daca deschizi si alte aplicatii, iar in timp bateria se deterioreaza.

Cat de utile sunt prizele UBS? Intr-o lume in care tehnologia ne conduce, in care depindem exclusiv de telefoane, tablet, gps-uri, laptop-uri si altele trebuie sa gasim modalitati cat mai simple si mai la indemana pentru acestea. Priza USB este acum necesara in fiecare casa pentru ca putem incarca telefoanele, tabletele si alte obiecte de ultima generatie direct la priza, folosindu-ne doar de cablul de alimentare,  telefonul este incarcat corespunzator, bateria nu se deterioreaza, iar timpul de timpul de alimentare se scurteaza.

Nu exista nici un avantaj atunci cand incarcam telefonul la laptop, prizele sunt esentiale in pastrarea bateriei telefonului cat mai mult timp.