Tags

, ,

Chiar daca nu ti s-a intamplat personal sigur ai auzit si tu de fascinatia copiilor de a baga mana sau tot felul de obiecte in priza, iar asta se poate solda cu accidente foarte grave. Cum putem evita acest lucru? Se poate sa ii facem pe cei mici sa inteleaga cat este de periculos? Este foarte important sa explicam celor mici unde este periculos, dar asta nu inseamna neaparat ca vor tine cont, iar un singur moment de neatentie poate sa duca la accidente foarte grave. Pentru a preveni si a oferi cat mai multa siguranta copiilor cel mai simplu montam in fiecare camera prize cu protectie copii.

Cum rezolv aceasta problema? Primul pas pentru a-ti proteja puiul de pericolul electrocutarii este verificarea instalatiei electrice vechi, pentru ca nu stii prin ce coltisor poate duce curiozitatea acestuia. Urmatoarea actiune este de schimbare a prizelor vechi problematice, de preferat cu unele cu impamantare, deoarece acestea reduc riscul de electrocutare si bineinteles folosirea protectiilor pentru prize sau direct montarea unor prize cu protectie copii.

Nu doar de prize trebuiesc feriti copiii, ci si cabluri, de aceea trebuie sa folosesti carcase si protectii speciale pentru acestea.

Advertisements