Tags

,

Orice ajutor pentru persoanele care ingrijesc oamenii aflati in imposibilitatea de a se deplasa este binevenit, dar si acestia pot fi aproape pana la un punct in care nu pot sustine greutatea pacientului, nu il mai pot trata impotriva escarelor si asa mai departe. Rolul apartinatorilor este insa extrem de important in prevenirea acestor ulceratii periculoase. Pacientul imobilizat trebuie intors, miscat, iar pielea trebuie mentinuta elastica si sanatoasa. Folosirea de saltele antiescare este foarte utila dar nu inlocuieste ingrijirea constanta oferita de o persoana calificata in manevrarea pacientilor imobilizati.

Calitatea vietii persoanelor imobilizate trebuie mentinuta la cele mai inalte standarde. Un psihic puternic si o ingrijire de calitate poate grabi mult vindecarea si recuperarea pacientilor afectati de paralizii, accidente sau alte afectiuni care fac imposibila miscarea libera. O saltea corespunzatoare contribuie la un somn de calitate, la o relaxare mai profunda si la o recuperare mai usoara a leziunilor musculare sau osoase. Suferinta se usureaza pas cu pas si detaliu cu detaliu. O saltea antiescare poate face cuiva viata mai buna!

Salteaua antiescare este foarte importanta atat pentru pacient car si pentru apartinator pentru ca ii usureaza munca, de altfel foarte dificila si obositoare.