Tags

,

Amenajarea baii e un lucru atat de placut incat simti ca te relaxezi numai gandindu-te la ea. Toti cei care merg la cumparaturi si vor sa aleaga niste cazi hidromasaj simt deja caldura si pulsatiile jeturilor pe piele inainte de a cumpara. E o senzatie puternica de anticipatie a unor clipe de sublim pe care ni le dorim cu totii in fiecare zi.

Inca din antichitate, oamenii au simtit nevoia de a se relaxa in niste spatii amenajate special. Vestitele bai romane si turcesti erau adevarate oaze de socializare, relaxare, discutii aprinse pe teme de politica, filozofie si multe altele. Probabil ca o multime de idei geniale s-au nascut pur si simplu in baile cu aburi sau in timpul unui masaj calmant. Si astazi putem merge la spa insa de cele mai multe ori spa-ul s-a mutat in casele noastre.

Daca avem cazi hidromasaj si niste uleiuri esentiale, o baie calda si primitoare poate destinde mintea si poate curata sufletul de frustrari si dorinte neimplinite. Si toate astea fara a parasi intimitatea casei tale.

Advertisements