Tags

,

Aparatele dentare au traumatizat multi copii si i-au facut sa aiba o frica permanenta de medicul dentist. Pana acum cativa ani ele erau voluminoase, provocau dureri, ingreunau vorbirea, mancatul si faceau din copii tinta glumelor celorlalti. Cu toate acestea, aparatele erau si sunt si astazi foarte utile pentru corectarea unor probleme de aliniere a dintilor pe arcadele dentare.

Diferenta este ca aparatele moderne sunt minuscule si greu de observat . Un aparat dentar ceramic are culoarea naturala a dintilor, este usor de purtat, de igienizat si poate fi purtat de copii si adulti fara a crea disconfort fizic si estetic. Chiar daca purtarea lui se face pe o perioada indelungata, faptul ca la sfarsit vei avea niste arcade impecabile face ca efortul sa merite. Si nici nu mai e un efot atat de mare.

Aparatul dentar ceramic este foarte putin vizibil, o bucurie enorma pentru copiii cu probleme dentare, care pot fi chiar interesanti si in pas cu moda cu un accesoriu simplu si de efect ca acesta.

Advertisements