Tags

,

Zambetul tau conteaza cel mai mult asa ca refacerea lui este o prioritate absoluta. Integritatea arcadelor dentare ne afecteaza increderea, multumirea, productivitatea si per total calitatea vietii. Alimentatia corecta si sanatoasa are nevoie de dinti puternici, rezistenti si mai ales nedurerosi.

Multe probleme de sanatate isi au originea in masticatia deficitara sau incorecta provocata de lipsa dintilor sau de proteze care nu se potrivesc pacientului. Din fericire astazi avem la dispozitie ceramica din care se realizeaza coroane ceramice, fatete dentare si alte lucrari protetice perfect adaptate nevoilor pacientului.

Ceramica este un material nobil iar folosirea ei in restaurarile protetice dentare a fost solutia perfecta pentru rezolvarea multor probleme spinoase care ne afectau zambetul si increderea. Pentru ca, indiferent de cat de corecta ar fi fost restaurarea, niste dinti de culoare aurie sau argintie nu vor arata niciodata bine. De ce? Pentru ca nu arata natural. Cea mai mare dorinta a unei persoane care a pierdut un dinte sau mai multi este refacerea arcadelor asa cum au fost ele la inceput. Prea putine persoane isi doresc dinti auriti, de aceea sunt recomandate coroanele ceramice.

Advertisements