Tags

,

Se pare ca in zilele noastre suntem din ce in ce mai mult pe fuga. Momentele de relaxare sunt foarte rare iar tensiunea se tot acumuleaza la nivelul muschilor. Nici nu e de mirare ca maseurii au ajuns la mare cautare. Crampele musculare isi fac de cap mai ales in zona cervicala unde adunam tot stresul si frustrarea zilelor noastre aglomerate. Din pacate nici la maseur nu putem ajunge cat de des ne-am dori iar tarifele nu sunt cele mai ieftine.

Noile cabine dus hidromasaj se dovedesc din ce in ce mai utile pentru cateva minute de relaxare din mers intre o sedinta de dimineata si o seara de stat pe scaun la sedinta cu parintii. Jeturile de apa calda isi fac treaba perfect iar combinatia cu geluri de dus parfumate sau uleiuri esentiale te poate destinde atat psihic cat si fizic.

Nu trebuie sa achizitionezi cele mai sofisticate cabine dus hidromasaj pentru a beneficia din plin de un masaj calmant pentru corp si minte. Important e ca jeturile sa fie suficient de puternice si suficient de multe pentru a acoperi o suprafata cat mai mare din corp.

Advertisements