Tags

,

Sigur te-ai intrebat macar odata pentru cine e nunta: pentru tine sau pentru invitatii tai? Cine are prioritate si cine ar trebui sa o lase mai moale cu pretentiile. Ei bine, nunta e o petrecere oferita de tine pentru niste oameni care au ales sa-ti fie aproape intr-o zi speciala pentru tine si familia ta. Te-ai lamurit? Alege tot ce iti place, decoratiuni de nunta inedite, meniul si muzica care iti plac in primul rand tie, momente care sa te descrie perfect si nu tine cont de gura lumii. Daca vrei sculpturi gheata, faci cea mai buna alegere indiferent de cat de snoaba o sa te considere lumea.

 

La nunta tu esti gazda iar ei sunt invitatii. Asa ca trebuie sa faci destul de multe lucruri pentru ca ei sa se simta bine la petrecerea ta. Iar asta include muzica buna, mancare suficienta si de calitate si de ce nu si niste programe speciale pentru distractie cum ar fi un magician, o trupa de dans care sa incinga atmosfera, niste decoratiuni speciale precum sculpturile magnifice de gheata si alte lucruri.

Stiu ca cele mai multe sculpturi gheata pentru nunta au forma de inimoare, lebede sau cupidoni si asta nu te incanta prea tare. Insa cei care creeaza astfel de figurine sunt niste artisti.

Advertisements