Tags

, ,

Cand ai avut ultima orara senzatia de usturime, oboseala si tensiune la nivelul capului si ochilor? Probabil ca nu mai tarziu de aseara. De ce? Pentru ca sursele noastre de lumina sunt mereu obositoare si inadecvate pentru ochi. Becurile pe care le folosim au o lumina fie prea slaba fie prea puternica. Si dupa toate mai si consuma mult!

Ce-ar fi sa incercam noile becuri led Philips? Stim cu totii ca lumina naturala e cea mai placuta, relaxanta si sanatoasa pentru ochi si minte. Pentru asta ne straduim sa avem ferestre cat mai mari si indreptate mereu spre zonele bine luminate de soare. Dar, soarele nu straluceste mereu. Uneori avem parte si de zile noroase iar atunci simtim nevoia de surse de lumina cat mai asemanatoare cu cea naturala.

Becurile cu led Philips pot oferi atat senzatia de claritate de care simti nevoia in spatiile de lucru cat si pe cea de lumina calda si relaxanta pe care ti-o doresti in dormitoare, spatii de joaca, bai sau sufragerii. Alege putearea de care ai nevoie la un bec si adapteaza acest lucru in functie de camera si nevoile tale vizuale.

Advertisements