Tags

,

Unii copii poarta aparat dentar ceramic personalizat, colorat dupa preferintele lor si adaptat nevoilor lor. Si asta face tratamentul ortodontic mult mai usor de suportat si mult mai eficient. Nu mai esti copilul cu dinti strambi ci mandrul purtator al unui aparat care starneste interesul si invidia celorlalti.

Indiferent de culoare, aparatul dentar ceramic are o utilitate practica incontestabila. Exista pacienti cu probleme mari legate de forma si dimensiunea arcadelor si care au nevoie de ajutor pentru a-si reface zambetul normal, capacitatea de a se alimenta si de a respira corect. Pentru ca arcadele dentare afecteaza nu doar estetica ci si multe alte sisteme ale corpului cum ar fi alimentatia, respiratia si capacitatea de concentrare mai ales la copii.

E bine sa cerem sfatul unui specialist ortodont care sa ne indrume si care sa ne ajute in procesul de refacere a integritatii arcadelor dentare. Si mai ales sa ne monteze un aparat dentar ceramic performant care sa nu fie inestetic. Aparatele dentare nu sunt un moft ci o necesitate!

Advertisements