Tags

,

Inainte de a reface un lucru trebuie sa parcurgi niste etape destul de neplacute care aparent elimina tot ce mai era bun. Inainte de a-ti racapata frumusetea naturala a zambetului trebuie sa treci prin cateva proceduri dificile care uneori pot include extractii, operatii si durere. Apoi vine partea frumoasa. Partea in care poti sa-ti alegi materialele pentru noul tau look! Pentru noul tau zambet, refacut in totalitate!

Pentru satisfactia ta deplina si pentru ca zambetul tau sa arate ca inainte, e bine sa alegi coroane ceramice. Aceasta modalitate de protezare a devenit din ce in ce mai populara pentru ca ceramica este un material foarte bine tolerat de mucoasa orala si foarte rezistent in timp. In plus, ai la dispozitie o multime de nuante cat mai apropiate de culoarea dintilor tai naturali. La urma, zambetul tau va arata impecabil, natural si vei avea din nou incredere in puterea ta de atractie.

Coroanele ceramice nu numai ca iti transforma zambetul in acela mult visat, dar iti reda si functionalitatea acestuia, atat in procesul de masticatie, vorbire.

Advertisements