Tags

,

O pizza speciala, creata de un pizzaiolo experimentat, nu e niciodata un fel de mancare si atat. E ceva de care te bucuri, ceva care astepti, anticipezi si la care te gandesti ca la o experienta. O experienta pe care neaparat trebuie sa o imparti cu cineva pentru ca placerea sa se inmulteasca odata cu fiecare mormait de incantare. Poti avea parte de o astfel de experienta chiar astazi la pizza Constanta.

Aluat subtire si crocant, italian, sos proaspat de rosii, mozarella de cea mai buna calitate, carne delicioasa, o combinatie numai buna de luat acasa sau de savurat in oras dupa o sesiune prelungita de cumparaturi.

Daca esti adeptul unui stil de viata sanatos si adori aromele pure, provenite doar din ingrediente naturale si condimente proaspete, atunci pizza Constanta e pentru tine si familia ta. Daca esti indragostit de bucataria italiana autentica atunci o poti regasi in preparatele unui restaurant special din Constanta. Tiramisu, o varietate de pizza gustoasa, preparata dupa traditii italiene vechi, paste, sandwichuri si multe alte bunatati gustoase te asteapta sa le descoperie puterea de a te face fericit.

Advertisements