Tags

, ,

Curtea casei e la fel de importanta precum casa insasi. Prima impresie nu se intampla atunci cand intri in casa ci cand intri in curte. Acest loc trebuie sa spuna o poveste despre tine, despre valorile tale, personalitatea ta si viziunea ta asupra vietii. O curte curata, bine luminata, eleganta, nu stridenta, te poate ajuta sa faci asta. Si cum sa luminezi un astfel de loc mai bine decat cu ajutorul unui proiector bec economic?

Proiectoarele ne ajuta atat ca sisteme de iluminare dar si pentru a oferi fatadei unei case sau institutii o aura mai atragatoare, mai frumoasa pe timp de noapte. Un proiector bec economic poate avea lumina alba sau colorata oferind o priveliste superba asupra casei.

Da un aspect deosebit casei si curtii tale folosind diverse proiectoare de putere mai mare sau mai mica, cu lumina mai puternica sau mai discreta. Poti crea o atmosfera de poveste in curtea ta in aceasta iarna folosind o lumina argintie, intensa, care sa puna in valore arhitectura casei tale si ornamentele curtii.

Advertisements