Tags

, ,

Daca vrei sa ai o casa moderna ai nevoie de o infrastructura actuala, facuta pentru a satisface nevoia din ce in ce mai crescuta de lumina si energie electrica. Intrerupatoarele, prizele, cablurile, toate trebuie sa fie cat mai sigure, cat mai rezistente. Curentul electric ne aduce beneficii majore dar poate provoca si cele mai grave accidente.

Refacerea retelei electrice folosind intrerupatoare noi, prize noi, cabluri rezistente ne poate feri de multe probleme. Un intrerupator rezistent, cu doza intrerupator de calitate, poate avea o durata de viata lunga chiar daca este folosit foarte des. Si chiar avem nevoie de intrerupatoare de calitate, cu o nevoie de mentenata care sa tinda mereu spre zero, pentru ca lucrurile mici nu trebuie sa ne ocupe prea mult timp.

O doza intrerupator are rol de suport, de protectie a mecanismelor intricate care fac un intrerupator sa functioneze. Ea trebuie sa fie rezistenta la temperaturi ridicate si chiar la foc, sa nu se topeasca, sa nu se incinga si sa se potriveasca bine in locul in care trebuie intrudusa. Daca are aceste calitati, intrerupatorul va fi protejat, sigur si functional.

 

Advertisements