Tags

,

Dintii albi si sanatosi ne fac sa aratam mai tineri. Si cine nu-si doreste asta? Cine n-ar vrea sa scape de petele inestetice de pe incisivi, pete care se tot inmultesc cu varsta? Sau de micile eroziuni, carii sau alte neplaceri cu care trebuie sa ne confruntam zilnic in oglinda? Ca sa scapam definitiv de toate aceste lucruri care ne deprima si ne strica pofta de viata putem cere medicului sa ne aplice fatete dentare.

Fatetele pot transforma orice zambet. Nu afecteaza deloc structura dintilor, sunt usor de aplicat si de intretinut si mai ales rezonabile ca pret. Oricine isi doreste niste arcade dentare mai uniforme, mai albe, mai placute la vedere si mai ales mai tineresti, poate apela imediat la aceasta procedura neinvaziva, cu efecte deosebite la nivel de estetica.

Aplicarea de fatete dentare nu este o procedura noua. Probabil ca ai vazut o multime de vedete care si-au transformat peste noapte infatisarea afisand niste dinti mai frumosi si mai stralucitori. Sigur ti-ai dorit si tu asa ceva.

Advertisements