Tags

, ,

Suntem obisnuiti cu tehnologia si confortul si le luat ca atare. Asta pana cand calatorim in locuri izolate care nu dispun de prize suficiente, de conexiuni stabile la reteaua electrica, la telefonie sau la internet. Atunci incepe cosmarul omului modern! Unde aveti priza date? Unde aveti un cablu pentru internet? Unde pot sa-mi incarc telefonul?

Pe masura ce trece timpul observa cum casele noastre se umplu de tot mai mult de electronice si electrocasnice. Ne impiedicam la fiecare pas de un nou tip de cablu, de o noua conexiune intre un gadget si altul, intre sistemul audio si tv, intre tv si calculator sau intre calculator si playstation.

Pentru ca riscam sa nu mai putem trai linistiti de atatea cabluri, avem nevoie de o mai buna organizare, de noi prize cum ar fi cele pentru tv, prize date, prize multiple pentru nevoia noastra crescuta de a ne conecta.

Pentru a ne asigura ca prizele noastre vor rezista in timp ar trebui sa le alegem pe cele de buna calitate, create pentru a raspunde nevoilor sporite ale utilizatorilor moderni.