Tags

, ,

Noile rame prize indeplinesc aceste criterii. In plus, au un design mult mai placut decat ramele clasice, sunt mult mai durabile si asigura o fixare mai buna. Varietatea de rame pentru prize este mare si poti alege prize din ceramica, sticla, diferite modele si culori de plastic. Ramele pot fi personalizate dupa placere daca se doreste acest lucru. Poti lipi pe ele diferite stickere colorate daca acestea nu afecteaza functionalitatea prizelor.

Multe rame prize au preturi foarte mici insa trebuie tinut cont si de alti factori in alegerea lor. Trebuie sa se potriveasca perfect modelului si dimensiunilor prizei, locatiei unde urmeaza sa fie amplasate si gradului de utilizare a prizei. Exista prize folosite intens si prize folosite ocazional. Ramele trebuie alese in functie de utilizare pentru a rezista bine si pentru a nu avea nevoie de mentenanta constanta.

Ramele trebuie sa se potriveasca si stilului pe care l-ati ales in decorarea locuintei, fie ca este clasic, fie ca este elegant acestea trebuiesc alese si in functie de culoarea peretilor, a mobilierului sau a lambriurilor de pe perete, asta doar daca este cazul.

Advertisements