Tags

,

Factura de curent a fost mereu un subiect de disputa si acuzatii in multe case. Cine si ce becuri a mai lasat aprinse toata ziua era motivul de cearta al serii in multe familii. Pentru ca becurile clasice se ardeau repede, consumau mult si trebuiau schimbate la intervale regulate.

Becurile cu led au capatat o popularitate destul de mare in ultima vreme si pe buna dreptate. Diferenta intre un bec clasic de 25W si un bec led 25W este colosala in privinta puterii luminii oferite. Un bec clasic de 25W este foarte, foarte slab neputand fi folosit nici intr-o veioza sau ca lumina de veghe pe cand cel cu led ofera o lumina puternica la acelasi echivalent de consum. Economia este semnificativa, avanatajele multiple si substantiale.

Becul cu led are o durata de viata de multe mii sau chiar zeci de mii de ore, o eficienta foarte mare, este rezistent la socuri si vibratii pentru ca nu are filament, ofera o lumina clara, puternica, eficienta si care nu deranjeaza ochii. Un bec led 25W ofera o lumina foarte puternica, perfecta pentru spatiile mari de lucru in care este nevoie de claritate maxima.

Advertisements