Tags

, ,

Neonul s-a folosit multa vreme chiar si in mediul casnic, bai bucatarii si chiar spatii de relaxare. Lumina alba este insa mai potrivita pentru spatiile mari cu zona de difuzie mare precum parcuri industriale, spitale, scoli, ateliere, birouri sau sali de sendinta. Se poate insa folosi si acasa pentru ca lumina nu este obositoare pentru ochi desi este puternica si nu predispune la relaxare ci la activitate intensa si concentrare.

Iluminatul cu ajutorul tuburilor neon fluorescent trebuie luat in considerare ca varianta avantajoasa in multe cazuri atunci cand se construiesc spatii comerciale, malluri, magazine de haine, chiar si restaurante sau baruri. Tubul neon fluorescent este durabil, eficient, nu are nevoie de multa mentenata si se gaseste foarte usor atunci cand trebuie schimbat.

Tubul neon fluorescent este foarte util in bucatarie, baie si in camerele unde lumina puternica este necesara. Neonul in bucatarie iti da o siguranta atunci cand gatesti, cand faci curatenie, astfel ca nu va scapa nici un firicel de praf pe blatul de bucatarie, iar paharele le poti studia la lumina neonului pentru a le putea lustrui perfect.

Advertisements