Tags

,

Multa vreme frica de stomatolog si faptul ca lucrarile protetice provocau destul disconfort i-a tinut pe pacienti departe de cabinetele de medicina dentara. Nu mai este cazul si in zilele noastre! Cabinetele arata fabulos, medicii sunt prietenosi, profesionisti si mai ales au halate colorate si materiale foarte bune cu care sa-si incante pacientii mici si mari. Toata lumea poate avea dinti de vedeta folosind coroane ceramice!

Coroanele ceramice sunt probabil cea mai la indemana si mai usoara metoda de a reface structura dintilor afectati de carii profunde. Ceramica este un material prietenos cu mucoasa orala, foarte rezistent si mai ales estetic. Cine nu vrea sa-si recapete zambetul natural si fericirea de a putea rade cu pofta fara a se simti stanjenit de felul in care arata dintii? E normal sa ne dorim sa aratam tineri, frumosi, fericiti si impliniti. Putem face asta avand incredere in medicii stomatologi si in descoperirea unor materiale mai bune, mai usor de suportat si la un pret din ce in ce mai bun: coroane ceramice!

Pe langa aspectul estetic pe care coroanele dentare vi le ofera, acestea sunt extrem de functionale si imita perfect dintii naturali!

Advertisements