Tags

, ,

Cei mai multi dintre noi si-ar dori sa poarte aparate ortodontice pentru a corecta pozitia defectuoasa si inestetica a dintilor pe arcada. Din pacate, felul in care arata majoritatea aparatelor si faptul ca trebuie purtate ani de zile, face pe cei mai multi sa spuna un nu hotarat acestei proceduri.

Cine si-ar dori sa arate ca un adolescent ciudat timp de cativa ani? Nici macar adolescentii nu mai vor sa poarte aparatele inestetice care se observa de departe si ii fac pe ceilalti sa te trateze diferit. Ar prefera sa-si pastreze dintii stranbi sau sa foloseasca un aparat dentar safir Bucuresti. Estetic, transparent, usor de purtat, aproape invizibil si la un pret mic, parca ti-ai dori si tu sa-l folosesti, nu?

Evolutia aparatelor ortodontice fixe a trecut prin multe faze si a ajuns in sfarsit la momentul in care nu mai este o tortura sa-ti corectezi forma arcadelor dentare. Pentru multe persoane acest tip de corectie nu era optional si trebuiau sa poarte orice se gasea pe piata la acea data. Nu mai este cazul!

Advertisements