Tags

,

Daca reusesti sa dai lovitura cu un bar de gheata spectaculos si o formatie buna nici nu prea mai ai nevoie de altceva. Niste mancare gustoasa se gaseste oricand. Atmosfera este deja creata asa ca petrecerea se poate intinde pana in zori. Mai faci odata atmosfera la ciorba de potroace si gata, ai avut o nunta ca-n povesti.

Un bar de gheata iti poate scoate nunta din anonimat mai ales daca nu prea ai idei creative cu care sa creezi atmosfera pe care o asteapta toti. Barul este in general un punct de atractie insa daca alegi o piesa cu adevarat spectaculoasa, creata de sculptori priceputi, luminat perfect, cu niste cascade, serpentine, obiecte incastrate, pahare de gheata, ceva deosebit, atunci poti fi sigur ca toti vor sta pe-aproape admirand barul-opera de arta creat special pentru nunta ta.

Gheata poate face din nunta ta un adevarat spectacol de lumini si sclipiri argintii. O adevarata poveste pe care toti o vor tine minte. Important e sa-ti pui imaginatia la lucru si sa vizualizezi petrecerea ta de nunta dominata de un astfel de bar maiestuos de gheata pura.

Advertisements