Tags

,

Traim inconjurati de ecrane. O nebunie totala. Mai avem putin si ne apropiem de realitatea unui episod din serialul Black Mirror in care oamenii traiau intr-un cub cu peretii formati din ecrane si pedalau pe biciclete uitandu-se la alte ecrane pentru a-si trai existenta trista si gri. Avem ecrane pe birouri, pe pereti, in posete, valize, buzunare, uneori chiar si la baie, bucatarie si dormitor. Uneori ar parea ca realitatea noastra a devenit mai mult virtuala decat reala.

Pentru a scapa cat mai repede de blestemul ecranelor incepe sa calatoresti, si fa-o cat mai des. Incepe cu o excursie la mare, sau la munte, oriunde numai iesi din casa, din birou, dintre blocuri si traieste o experienta noua. Alege Eforie Nord cazare pensiuni, insa fereste-te sa-ti umpli valiza cu tablete, laptopuri,  ia-ti un telefon rudimentar fara conexiune la internet si nu da drumul la televizor in camera.

Te vei simti excelent sa privesti marea din camera de hotel, iti va placea extrem sa simti mirosul de briza in fiecare dimineata, fie chiar si intr-o zi geroasa de iarna, asta cu siguranta iti va incarca bateriile pentru multa vreme!

Advertisements