restaurant evenimente

 

Anul 2018 este anul simplitatii, am observat deja noi la evenimentele pe care le-am organizat deja la Restaurantul Sytago. Simplu, elegant si detalii de efect, acestea sunt cuvintele care par sa caracterizeze nuntile anului 2018. Viitorii miri nu mai vor stralucire, opulenta.

Tinerii aleg, mai degraba, sa iasa in evidenta dragostea dintre ei si bucuria pe care o impart cu familia si prietenii dragi. Iar localul nostru sa le ofere spatiul generos, confortul, pentru a putea sa se simta bine. Este importanta atmosfera, mult mai importanta decat exteriorul gandit in detaliu si extravaganta cu care era aranjat.

Pana si botezurile sunt elegante prin simplitatea lor. Restaurantul nu se mai vrea incarcat de o tematica, aceasta este evidentiata atent si cu masura si, spre bucuria copiilor invitati la botez, spatiul este generos.

Iar investitia este mutata de la aranjamentele florale maiestuoase la ideile de joaca si sarbatorire a copilariei. La botezuri, sunt invitati oameni speciali, care sa-i bucure pe cei mici, cu magie, culoare, jocuri, povesti fantastice, personaje.

Ramane candy barul, in jurul caruia misuna copiii, dar accentul nu mai cade pe decor, ci pe calitatea desertului. Se prefera prajiturile ca de casa, cu ingrediente naturale si mai mult sanatoase, decat aratoase.

Nu poate decat sa ne bucure aceasta preferinta pentru spatiu generos si simplitate, pentru ca Restaurantul Sytago este spatios, elegant, pretabil tuturor tipuri de evenimente din Bucuresti, nunti, botezuri, conferinte, petreceri corporate, petreceri tematice.

Restaurantul Sytago isi asteapta oaspetii in Bucuresti cu usile larg deschise, cu meniuri diversificate, cu personal calificat si format ca o frumoasa echipa, care reuseste sa organizeze cele mai calde si pline de atmosfera evenimente.

Advertisements