ice bar

 

Barul de gheata este prezent cu stralucire si succes la toate evenimentele, petreceri de nunta si de botez, petreceri private, de absolvire, de majorat, sarbatorire a anilor impreuna. Insa serviciul de bar de gheata este accesat cel mai adesea de companii, pentru evenimente corporate. Bar de gheata nu inseamna exclusiv un bar de gheata, ci un fel de bar zone, cu dozator de bauturi din gheata, pahare sculptate in gheata, minibar, served ice cold, ice luge, iar ideile noastre nu se opresc aici.

Ne mandrim cu evenimente importante la care am participat ca parteneri pentru entertainment, avand in vedere ca suntem parte din distractie, in zona de bar si bauturi. Bar zone este ceea ce construim pe baza a ceea ce vrea sa scoata in evidenta clientul, un obiect reprezentativ, un logo, sau doar o sugestie pentru ceea ce e important in relatia lui, daca vorbim de un eveniment privat, sau pentru ce e reprezentativ pentru compania lui, daca vorbim de un eveniment corporate. Si construim in amanunt ideea, apoi o facem sa infloreasca si mai mult cand incepem sa o sculptam in bucatile mari de gheata.

Barul de gheata are privilegiul de a fi vedeta unor astfel de evenimente. Toata distractia se invarteste in jurul lui. Oamenii rad, glumesc, sunt surprinsi sa ciocneasca cu pahare de gheata, se lasa impresionati de dozatoarele noastre de gheata. Vedete sunt si fruit stations, ice shots.

Daca vrei un plus la capitolul distractie pe zona de bauturi, alege sa colaborezi cu echipa noatra. Sculptam in gheata si o facem cu atentie la detaliu, cu pasiune si cu respect pentru opera de arta care iese din mainile noastre. Toate detaliile si imagini de la evenimentele noastre gasesti pe site.

Advertisements