pizza constanta

 

„Cand am pofta de pizza, aleg San Marco. Pizza San Marco are cele mai specifice tipuri de pizza din Constanta, parerea mea. Am fost fan fiecare pizza in parte. Asa sunt eu, imi place pizza quatro formagi, comand si mananc repetat pizza quatro formagi. Am savurat, apoi, un timp, pizza rucola. Acum, aleg de la San Marco, prin serviciul delivery, pizza afluente. E o minunatie, o combinatie delicioasa de gust dulce si spicy, cu pui si ceapa, si ardei, si un pic de curry!

Pentru ca m-ati intrebat, va spun ca e cea mai buna pizza din Constanta. In plus, apreciez rapiditatea cu care vine acasa, dar si asumarea faptului ca poate sa dureze mai mult decat pot eu astepta comanda si mi se transmite cu exactitate timpul in care pot asigura serviciul de delivery pana la mine acasa.” (Irina Ciobanu, Constanta)

Asa ne simtim de bine cand clientii nostri devin fideli si ne si valideaza munca si devotamentul pentru ceea ce inseamna pizza adevarata: simplitate, gust si diversitate a tipurilor de pizza. Pentru ei si pentru toti iubitorii de pizza, incercam sa ne depasim limitele mereu. Preluam comenzi din ce in ce mai multe si facem tot posibilul sa nu pierdem, in dorinta noastra de a ajunge la cat mai multi constanteni, calitatea care ne-a consacrat.

Va asteptam cu comenzi pentru delivery in Constanta de pizza, paste, salate, deserturi. Promitem gust autentic, promptitudine si transparenta. Vizitati-ne website-ul cand va e pofta de o pizza gustoasa! Plasati o comanda rapid si veti fi contactat de un membru al ecipei Pizza San Marco in cel mai scurt timp posibil. Sau, cel mai la indemana, descarcati-va aplicatia Pizza San Marco si comandati cu un click.

Advertisements