prize casa eurovial

 

„Cand apelezi la specialisti, costurile, desi sunt mai mari, la final, sunt tot mai mici decat daca alegi sa colaborezi cu amatori. Asa ni s-a intamplat noua in privinta a tot ceea ce tine de echipament electric in primul nostru apartament.

Dar cred ca a fost nevoie sa trecem prin situatia aceea, sa cheltuim multi bani pe prize si sisteme de iluminat in plus sau de calitate inferioara, pentru ca, acum, cand ne-am construit o casa pe pamant, sa stim sa alegem eficient numarul prizelor, sau, mai bine spus, sa alegem specialisti care sa ne spuna ce si cate prize ne trebuie pentru un confort eficient.

Dupa zece ani de schimbat apartemente cu chirie, am ales sa achizitionam un apartament al nostru intr-un boc nou. Suferind din lipsa prizelor in toate locuintele, cand a venit vremea sa punem la punct echpamentul electric, am ales, la recomandarea unui amator, prize simple, prize duble, prize triple, multe prize si in locuri in care nu ajungeam noi cu echipamente electrocasnice. Am facut exces de prize. In spatele frigiderului, am ales priza dubla, desi nu va fi niciodata folosita a doua priza. La fel, in spatele cuptorului electric. Mai mult decat ca am exagerat in privinta numarului prizelor, n-am facut nici cea mai inspirata alegere in privinta calitatii lor. N-am stiut. Si nici n-am primit sfaturi de la persoane avizate. Calitatea se vede cu ochiul liber, o spunem acum, dupa ce am colaborat cu echipa voastra, la perfectarea sistemului electric in casa pe care am construit-o pe pamant. Prizele sunt duble acolo unde este nevoie de ele, iar amplasarea lor a fost facuta la fel, in spatiile si locurile in care este nevoie de prize. Ca sa nu mai vorbesc de profesionalism, promptitudine si calitate superioara a produselor ce tin de sistemul electric si de iluminat al unei case.” (Irina Iorgu)

Irina ne-a oferit un feedback care am simtit ca trebuie sa ajunga mai departe, sub ochii celor care inca se gandesc daca sa aleaga specialistii in electrica si rezistenta si durabilitatea echipamentelor electrice.

Echipa Eurovial produse electrice va sta la dispozitie!

Advertisements