becuri led eurovial

 

Si noi suntem iubitori de lumina naturala. N-am inlocui-o cu nicio lumina artificiala daca n-am avea neaparat nevoie. Stim ca si voi la fel si mai stim ca nici voi nu aveti de ales. Cum suntem nevoiti sa apelam la iluminatul articial, macar putem sa alegem un iluminat decorativ si, mai ales, unul eficient, cu becuri led.

S-a vorbit foarte mult pe tema becurilor cu led ca sunt mai economice decat becurile incandescente. Iar aici vrem sa subliniem ca este foarte importanta calitatea becurilor cu led. Altfel, fie ele becuri cu led, daca sunt de proasta calitate, de la un producator fara experienta, durata lor de viata este drastic afectata, iar consumul lor energetic mai mic nu mai conteaza in raport cu cat de des le schimbam. Deci este foarte important de unde le achizitionam. Insa acesta nu este unicul motiv pentru care noi alegem becurile cu led cand consumam lumina artificiala.

Iata, in continuare, de ce am ales becurile cu led in locuinta: culoarea produsa de becurile cu led este una pe care ochiul o absoarbe mai usor si este consistenta; lumina este directionata acolo unde este mai mare nevoie de ea, fapt pentru care lampile de birou cu bec led sunt atat de eficiente; spre deosebire de cele fluorescente, becurile cu led ofera lumina maxima instantaneu; becurile cu led nu contin mercuri; spre deosebire de becurile incandescente, cele cu led nu cresc temperatura in locuinta; becurile cu led nu atrag insectele, pentru ca nu emana ultraviolete, lumina despre care se stie ca este preferata insectelor zburatoare.

Advertisements