sculptura gheata

 

„Eu si sotul meu ne-am cunoscut, pe vremea cand eram proaspeti absolventi, pe mare. Relatia noastra a crescut frumos, eu am renuntat la a naviga, dar Ionut inca pleaca in voiaje. Pot spune ca apa ne-a legat si, cand vrem sa ne reapropiem de inceputuri, macar ne plimbam pe malul marii. Apa nu avea cum sa lipseasca de la nunta noastra, in toate formele ei.

Pentru cel mai important eveniment din viata noastra de pana acum, am apelat la cei mai buni sculptori in gheata, care au redat ceea ce ne-a unit si ne tine impreuna. Am marcat fiecare detaliu important pentru intalnirea si dragostea noastra in sculpturi in gheata. Cea mai de efect a fost imensa, stralucitoarea si perfecta ancora din gheata, decorul atat de apreciat de invitati. Am ales bar din gheata, delfini din gheata, piese sculptate manual de un profesionist. Ne-am inconjurat de apa si ne-am lasat cuprinsi de amintiri frumoase, iar invitatii nostri s-au bucurat impreuna cu noi si, ce sunt absolut sigura, nu vor uita niciodata evenimentul nostru.

Am ales sa ne lasam impresionati la nunta noastra si ma bucur ca am facut-o. Recomand cu caldura si cu bucurie profesionalismul, creativitatea si deschiderea echipei IceArt. Pe langa creatiile din gheata minunate si minutios construite, au respectat toate cerintele noastre, cu strictete, orele convenite. A, un amanunt important, ancora sculptata in gheata, piesa de rezistenta de la nunta noastra, desi expusa in mediul cald, a disparut complet abia dupa doua zile. Deci, recomand IceArt!” (Mia Marinovici, Eforie)

 

Mia este una dintre frumoasele mirese carora le-am facut nunta mai stralucitoare. Daca va doriti mai multa stralucire, efect natural al ghetei, la un eveniment important din viata voatra, asteptam sa ne contactati. Va oferim toate detaliile pe site.

Advertisements