fatete dentare neoclinique

 

Fatete dentare? Da, un mare da! Dar doar dacă ele completeaza frumusetea ochilor, a armoniei fetei. Si doar daca ele incununeaza ceea ce e frumos si echilibrat in interior. Desi fatetele dentare sunt un fel de masti pentru dinti, noi, medicii specialisti Neoclinique, preferam sa nu ascundem nimic, doar sa imbunatatim. Atunci rezultatul e unul optim, iar zambetul este autentic si poate transmite caldura si candoare.

Acum, ca am lamurit viziunea noastra in privinta esteticii dentare, putem aduce lamuriri si detalii despre fatetele dentare. In primul rand, ele sunt confectionate din material compozit sau din ceramica. Recomandam fatetele din ceramica, sunt mai rezistente si au un aspect natural superior compozitului, in sensul ca redau aproape perfect aspectul smaltului dentar.

Pentru fatete dentare din ceramica, la clinica stomatologica Neoclinique este nevoie de doua vizite in cabinetul specialistului. Ce e de mentionat este ca procedeul nu va fi deloc dureros, printr-o anestezie, pentru ca ne dorim ca experienta in clinica noastra stomatologica sa fie una foarte placuta. Este important pentru noi!

Tot de subliniat este si ca rezultatul va fi unul pe masura asteptarilor. Se vor face fatete dentare provizorii, care mai sunt fragile, dar fatetele dentare din ceramica definitive sunt foarte rezistente si, ingrijite corespunzator, durabile cu aspectul de stralucire naturala de la inceput. Folosim tehnologia Digital Smile Design, astfel ca pacientul sa aiba siguranta zambetului pe care si l-a imaginat inainte. Fatetele dentare vor fi in perfecta armonie cu expresia fetei si cu ceea ce inseamna frumusete si stralucire proprie pentru fiecare pacient in parte.

Va asteptam la Neoclonique pentru fatete dentare sau pentru orice imbunatatire dentara! Accesati site-ul nostru pentru detalii si programari.

Advertisements