cazare eforie lamer

 

„Ma felicit ca am ales cazare in Eforie Nord. An de an, de ani buni, am mers cu familia in  Mamaia. Intai, eu si sotul, apoi, impreuna cu primul copil, iar, anul trecut, cu cel mai nou membru al familiei, la doar 3 luni. Scump, iar calitatea, cel putin anul trecut, chiar a lasat de dorit. Dar na, gandeam ca e statiunea care ofera cele mai bune conditii. Ne-am inselat amarnic. Eforie Nord s-a dovedit optiunea excelenta de cazare si relaxare la sfarsit de primavara.

Ne-am intors ieri dintr-un concediu de primavara la mare, cu preturi atractive, soare, mare, liniste, dar cu temperaturi de vara. Scriu la cald, ca sa nu uit amanunte.

Ne-am cazat in Eforie Nord, la pensiunea La Mer. Camere frumoase, suficient de spatioase, curate. Ca sa fiu sincera pana la capat, cel mai echitabil raport calitate-pret de pana acum pe litoralul romanesc. Micul dejun ne-a satisfacut pe toti, am stat pe plaja cu orele, plaja calda si linistita, pe care copiii au alergat in voie, iar eu am reusit sa si citesc, ceea ce n-am mai facut intr-un concediu de ani buni.

Iar serile, serile le-am petrecut la restaurantul cu cea mai frumoasa priveliste si cea mai buna energie, Restaurantul Golful Pescarilor. Este foarte aproape si mancarea este excelenta. Atmosfera, cu totul, este de vis. Am ascultat muzica live, am mancat peste si fructe de mare si niste deserturi dementiale.

Concediul de anul acesta ne-a incantat si promitem sa revenim la voi. Multumim!” (Eugenia Iacob, Bucuresti)

 

Ne-am bucurat de review-ul acesta mult si credem ca ne reprezinta! Daca vreti sa va incantam si pe voi cu cazare si masa excelente in Eforie Nord, urmariti-ne pe facebook pentru oferte si detalii. Accesati si website-ul nostru.

Advertisements