mobilier baie vilux

 

„De cand am aflat ca vom putea compartimenta apartamentul dupa voia noastra, am stiut ca vom alege mobilier pe comanda. E atat de important sa te simti in casa ta acasa! Si, ca sa te simti acasa, obiectele de care te inconjori trebuie sa-ti ofere confortul asa cum il vezi tu.

Mobilierul din baie, acel loc al casei in care eu ma relaxez seara de seara, a iesit, datorita Vilux, exact asa cum mi l-am imaginat. Fiecare obiect de mobilier este asa cum si acolo unde am nevoie de el: masca este generoasa si cu rafturi pe dimensiunile care permit depozitarea produselor de curatenie, cosul de rufe este foarte incapator, dar si pe distanta fixa dintre dulap si cada, dulapul mare este incapator, iar, deasupra vasului de toaleta, am conceput impreuna cu designer-ul Vilux un dulap special pentru depozitarea prosoapelor. Tot mobilierul din baie este alb, cu un design clasic, dintr-un MDF rezistent in mediul umed. In concluzie, multumesc, Vilux, pentru mobilierul din baie pe placul meu!” (Corina Stefanescu, Constanta)

Corina ne-a devenit clienta acum doi ani. Fiind multumita, ne-a recomandat mai departe. Asa am intrat in casele prietenilor ei cu mobila si obiecte speciale de mobilier, atat de baie, cat si de bucatarie.

Ne bucuram sa venim cu idei de compartimentare a mobilei, sa aflam si sa respectam ideile clientilor, sa le infrumusetam baia cu o mobila din MDF de calitate superioara, vopsit mat sau ultralucios, rezistent in mediul umed, culori si configuratii variate – cu usi, sertare, dulapuri suspendate sau cu picioare. In plus, sa le oferim si suportul de obiecte sanitare de cea mai buna calitate. Gasiti toate detaliile pe website-ul nostru. Va asteptam!

 

Advertisements